Reserva a la web oficial tot són avantatges
01
00
00
00
Home > Blanes

Blanes
Hotel Esplendid
L'Hotel Esplendid està situat a Blanes, a 300 metres de la platja. Blanes és conegut com el “Portal de la Costa Brava" per ser el primer poble d'aquesta zona costanera.

De fet, a Sa Palomera , un illot unit a terra, podràs contemplar el recent monument amb forma de mig arc que indica l'inici de la Costa Brava.

A més, a Blanes gaudiràs d'esplèndids passejos a la vora del mar, prendràs el sol a les seves magnífiques platges de sorra daurada i et banyaràs en les càlides aigües del Mediterrani. Es tracta d'un dels destins més visitats de la Costa Brava, per la seva àmplia oferta gastronòmica i cultural, els seus paisatges i les seves esplèndides platges.

Aquesta vila ofereix altres atractius turístics, com els seus jardins, ermites i esglésies, així com el Castell de Sant Joan
Cal destacar també la Festa major de Blanes, en honor a Santa Ana i Sant Joaquín, que es celebra del 21 al 27 de juliol. Durant aquests dies té lloc el major concurs internacional de focs artificials d'Europa, amb més de 500.000 visitants.